Tabara de qigong – Sovata 2015

tabara2

Vara aceasta, in perioada 21-30 august, va invitam sa il intalniti pe Maestrul Lin Kai Ting in tabara de qigong de la Sovata!

Practica de qigong sub indrumarea directa a Maestrului Lin Kai Ting va ofera sansa de a primi initiere in tehnica Yi Jin Jing (tehnica transformarii tendoanelor, o tehnica straveche si deosebit de pretioasa, alcatuita din 12 forme, care actioneaza pe toate meridianele corpului, aducand echilibru, armonie si sanatate in corp, minte si spirit). Initierea directa, primita de la un maestru veritabil este o sansa deosebita, aducand transformari energetice care ne pot marca pentru o viata intreaga.

Conditii de participare: inscriere online din contul Dvs. Qilingong, dupa care achitati un avans catre Federatia Nationala de Qigong din Romania – FNQR.
Veti avea nevoie de urmatoarele acte: 1, adeverinta medicala de la medicul de familie si 2, declaratie pe proprie raspundere.

Detalii: http://www.qilingong.com/ro/ro/04-cmp/tabara-sovata-2015-detalii.php

Cazare: puteti opta pentru pachetele de servicii oferite de FNQR – cazare in hotel de 2* sau 4*. Aceste pachete contin contravaloarea practicii, cazarea si masa (respectiv alte servicii).
Detalii: http://www.qilingong.com/ro/ro/04-cmp/tabara-sovata-2015-optiuni.php#preturi1

Mai puteti opta sa stati in pensiune sau cort/casuta in camping – in acest caz va inscrieti alegand optinuea “pe cont propriu” si achitati 1035 lei catre FNQR (aceasta este contravaloarea practicii cu Maestrul Lin Kai Ting si a cinei festive), si va mai revin costurile ce tin de cazare si masa la alegerea Dvs.

Contacte pentru pensiuni gasiti si aici: http://www.turistinfo.ro/sovata/pensiuni-sovata.html

Program tabara: programul exact se comunica in prima zi a taberei. In ultimii ani s-a practicat dimineata la ora 6.30 pe malul Lacului Ursu timp de aprox. 90 minute (Maestrul a predat Yi Jin Jing-ul), si de doua ori pe zi s-au mai tinut prelegeri si s-au facut meditatii (in jurul orei 11 si 18, timp de 90-120 minute).

Tabara Sovata 2: In perioada 30 august – 3 septembrie Maestrul Lin Kai Ting preda tehnica denumita Sase sunete pentru longevitate (la acest eveniment se poate participa doar ca prelungirea Taberei 1. Nu se fac inscrieri doar pentru Sovata 2).

Detalii: http://www.qilingong.com/ro/ro/04-cmp/tabara-sovata-2015-optiuni.php#preturi2

Informatii tabere: Melania Tiulete, 0769-055995, register@qilingong.com.

Va asteptam si va dorim o vara frumoasa!