Microcurs de inițiere în Qigong (10-23 mai 2015)

Dacă dorești să faci cunoștință cu qigong, arta străveche de cultivarea sănătății, acest curs este pentru tine!

Îţi aducem tehnicile de bază din Şcoala QilinGong, şcoala Maestrului Lin Kai Ting, care îmbină cele mai eficiente tehnici din cele 5 mari stiluri de qigong: taoist, budist, confucianist, qigong-ul medicinii tradiţionale chineze şi qigong-ul artelor marţiale chinezeşti (wushu qigong).

Sunt tehnici extrem de vechi, unele cu o vechime de peste 5000 de ani, care în timp au fost rafinate astfel încât s-a ajuns la mişcări şi poziţii simple, dar foarte eficiente din punct de vedere energetic. Sunt, astfel, tehnici  ideale pentru omul modern care îşi doreşte soluţii eficace pentru a se întări fizic şi psihic, confruntat fiind cu provocările lumii moderne.

Prin practicarea exerciţiilor Şcolii QilinGong, fondată în România de Maestrul Lin Kai Ting, şi predate în cadrul acestui curs, poţi obţine:

*  un corp sănătos şi puternic

*  un plus de armonie în viaţa personală

*  o viaţă în care stresul cotidian este mult diminuat sau dispare cu totul

*  un somn liniştit

*  o minte limpede

*  creşterea capacităţii de cunoaştere

*  atingerea cu mai multă uşurinţă a potenţialului pe care fiecare dintre noi îl avem

Inițiindu-te în tainele acestei arte străvechi, vei dobândi o altă perspectivă asupra propriului corp, precum şi o nouă înţelegere a relaţiilor cu cei din jur şi a lumii în general. Ȋţi propunem aşadar, în primul rând, o schimbare interesantă de paradigmă!

Detalii curs: 

Perioada: 10 mai (duminică), 16 și 17 mai (sâmbătă și duminică), 23 mai (sâmbătă) 2015.

4 zile în care vei participa la 2 ședințe/zi, între orele 9.00-10.30 și 17.00-18.30.

Locația: Sala Attitude Dance Studio, Str. Baba Novac nr. 32.

Preț: Investiţie în tine prin participarea la acest curs: 300 RON

 

PROMOȚII

Ȋnscrie-te până pe 30 aprilie: 270 RON*

Adu un prieten la curs – vă înscrieţi până pe 30 aprilie: 250 RON*/persoană

Adu doi prieteni la curs – vă înscrieţi până pe 30 aprilie: 230 RON*/persoană

Eşti elev, student, pensionar, şomer – te înscrii până pe 30 aprilie: 230 RON*

 * Plata se face după înscrierea online în maxim 24 de ore de la expirarea promoţiei /30 aprilie 2015/. Locurile sunt limitate!

 Înscrieri online cu cont personal QilinGong:  http://www.qilingong.com/ro/ro/04/__activity_template.php?aid=917

Creare cont Qilingong: http://qigongroman.eweb101.discountasp.net/ro/ro/01/RegistrationForm.aspx

Participă la Microcursul de Iniţiere în Tehnicile de Bază QilinGong, organizat de Asociaţia de Qigong Cluj, cea mai veche asociaţie de Qigong din România şi beneficiază de vasta experienţă în predare a trainerilor Zsuzsa Pap şi Horia Horotan, traineri 2 Ji autorizaţi de Federaţia Naţională de Qigong din România.

Notă:  La acest curs pot participa numai persoanele declarate apte de a face efort fizic (intensitate medie), care nu suferă de psihoze, afecţiuni grave în stadiu avansat, boli contagioase, afecţiuni cardiace severe (infarct miocardic, stenoze, având implanturi, valve, stent-uri, stimulatoare cardiace, by pass, etc.). Pentru îndeplinirea formalităţilor de înscriere te rugăm ca în prima zi de curs să aduci cu tine următoarele: Declaraţia pe proprie răspundere + Reguli de Bază, faţă/verso și Adeverinţa Medicală ( formularele se descarcă de pe site-ul www.qilingong.com). Trainerii te vor sprijini cu informaţii în ceea ce priveşte procedura de înscriere la acest curs.

Mai multe informaţii despre Qigong poţi afla de pe site-ul Federaţiei Naţionale de Qigong din România: www.qilingong.com

 

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

foto credit: http://julesorganicliving.com/2012/03/28/my-hero-qigong/